DIENSTEN

dienstenHerdenkingsdienst

Voor de nabestaanden vindt er twee maal per jaar een gezamenlijke herdenkingsdienst plaats, georganiseerd door medewerkers en vrijwilligers van het Geerlingshospice en hospice Martinus te Mechelen. Nabestaanden ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging.

(Na)zorg voor nabestaanden

Voor partners en familie bestaat in het hospice voldoende mogelijkheid om ervaringen met elkaar uit te wisselen. Onze ervaring leert dat door de rustige sfeer en omgeving contacten spontaan en automatisch ontstaan. Professionele ondersteuning is, indien nodig, altijd aanwezig. Ook na het overlijden van een dierbare is er, desgewenst, altijd aandacht en een luisterend oor voor de nabestaanden.

Ontspanning

Ter ontspanning van de gasten zijn er regelmatig bijzondere muzikale optredens van:

 • Erato 
  Stichting Erato Muzikaal Contact brengt met muziek, zang en andere ontspannende activiteiten een stukje welzijn bij zorgafhankelijke ouderen.
  www.stichtingerato.nl 

 • Muziek Jong voor Oud
  De Stichting Muziek Jong voor Oud is uniek in zijn soort. Het is de enige organisatie in Limburg die een verbinding maakt tussen jongeren en ouderen en een link legt tussen muziek, cultuur, welzijn en zorg.
  www.muziekoudvoorjong.nl 

 • Sevagram  Verwenzorg
  www.sevagramverwenzorg.nl 
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 • Wensambulance
  Een speciale zorgambulance van staat ter beschikking voor mensen die ernstig ziek zijn en nog een laatste speciale wens hebben.

  www.wensambulancelimburg.nl

  www.wensulance.nl

  www.ambulancewens.nl

 • Complementaire zorg
  Binnen het hospice kunnen de gasten gebruik maken van complementaire zorg. 
  In de vorm van massage, gebruik etherische oliën, muziektherapie. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden op locatie.