DIENSTEN

dienstenHerdenkingsdienst

Voor de nabestaanden vindt er twee maal per jaar een gezamenlijke herdenkingsdienst plaats, georganiseerd door medewerkers en vrijwilligers van het Geerlingshospice en hospice Martinus te Mechelen. Nabestaanden ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging.

(Na)zorg voor nabestaanden

Voor partners en familie bestaat in het hospice voldoende mogelijkheid om ervaringen met elkaar uit te wisselen. Onze ervaring leert dat door de rustige sfeer en omgeving contacten spontaan en automatisch ontstaan. Professionele ondersteuning is, indien nodig, altijd aanwezig. Ook na het overlijden van een dierbare is er, desgewenst, altijd aandacht en een luisterend oor voor de nabestaanden.

Ontspanning

Ter ontspanning van de gasten zijn er regelmatig bijzondere muzikale optredens van:

 • Erato 
  Stichting Erato Muzikaal Contact brengt met muziek, zang en andere ontspannende activiteiten een stukje welzijn bij zorgafhankelijke ouderen.
  www.stichtingerato.nl 

 • Muziek Jong voor Oud
  De Stichting Muziek Jong voor Oud is uniek in zijn soort. Het is de enige organisatie in Limburg die een verbinding maakt tussen jongeren en ouderen en een link legt tussen muziek, cultuur, welzijn en zorg.
  www.muziekoudvoorjong.nl 

 • Zorgeloos genieten met Ryan van den Akker 
  Zangeres Ryan zingt op zeer speciale wijze voor iedereen, die van mooie zang en muziek houdt. Dat kan bijvoorbeeld in de huiskamer voor meerdere gasten samen of letterlijk 'aan het bed'. Het mooie hierbij is de persoonlijke oprechte aandacht. 
   

 • Sevagram  Verwenzorg en Wensambulance Limburg
  Een speciale zorgambulance van Wensambulance Limburg (i.s.m. Sevagram Verwenzorg) staat kosteloos ter beschikking voor mensen die ernstig ziek zijn en nog een laatste speciale wens hebben.
  www.wensambulancelimburg.nl
  www.sevagramverwenzorg.nl 
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.